Mastery Kattenvoer

 
Deze volwaardige voedingsmiddelen met een bijzonder lekkere geur en smaak bevatten vlees

van eerste keus gevogelte (eend, kalkoen, kip)waar uw hond gedurende zijn hele leven van zal smullen.
De kwaliteit van de gebruikte grondstoffen garandeert de hoge verteerbaarheid van onze SUPER PREMIUM, hetgeen resulteert in een klein volume van stevige, weinig geurende ontlasting.
Het drievoudige gezondheidsvoordeel dat eigen is aan de mastery voedingsmiddelen vormt het
PROTECTION CONCEPT dat speciaal ontwikkeld werd door voedingsdeskundigen en dierenartsen.

MASTERY KATTENVOER, een zeer smakelijk voer voor alle katten. U wilt graag zeker weten dat uw kat volledig voer krijgt dat voor een perfect evenwicht

zorgt. Veel katten hebben last van allerlei problemen zoals:
- overgewicht
- haaruitval en doffe vacht
- gebitsaandoeningen
- blaasgruis en nierstenen Gezondheid is een kwestie van preventie.
Een geschikte voeding helpt deze kwalen te voorkomen. De gehele MASTERY lijn voor katten is speciaal ontwikkeld om uw kat slank te doen worden/blijven. Van research tot het op de markt brengen van het voer voor de 'consument'wordt alles in het werk gesteld om u een product te garanderen van uiterste kwaliteit, grondig getest en gecontroleerd, dat vooral beantwoordt aan de specifieke criteria van uw kat.90 % van de katten is gesteriliseerd of gecastreerd, waardoor het risico van overgewicht of blaasgruis groter is.
De MASTERY range werd speciaal ontwikkeld om rekening te houden met de verschillende levensfasen van uw kat :
- een specifieke voeding voor de eerste levensmaanden van kittens voor de sterilisatie of castratie,
- na sterilisatie of castratie een voeding die beperkt is in energie ter voorkoming van overmatige gewichtstoename en een optimale balans in mineralen en urineverzuring waardoor het risico op de vorming van blaasgruis wordt beperkt.

Mastery Pro kat eend 8kg
( kiloprijs €7,66)
Volledige voeding met eend voor de volwassen kat. Deze voeding is speciaal ontwikkeld om uw volwassen katten en uw fokkatten alles te bieden wat essentieel is voor een optimale conditie: Het vlees, de vis en de vetten van de kwaliteit geschikt voor "menselijke consumptie" geeft de voeding een smaak die zeer aantrekkelijk is. De essentiële vetzuren in de dierlijke en plantaardige vetten, gecombineerd met koper en vitamine B3 en niacine zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht..
€ 61,25
Mastery Pro Kat vis 8kg
(kiloprijs €7,66)
Volledige voeding met vis voor de volwassen kat. Deze voeding is speciaal ontwikkeld om uw volwassen katten en uw fokkatten alles te bieden wat essentieel is voor een optimale conditie : Het vlees, de vis en de vetten van de kwaliteit geschikt voor "menselijke consumptie" geeft de voeding een smaak die zeer aantrekkelijk is. De essentiële vetzuren in de dierlijke en plantaardige vetten, gecombineerd met koper en vitamine B3 en niacine zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht.
€ 61,25