Mijn naam is Tamara Breed-Kosters. Ik ben al 14 jaar het verkooppunt van Mastery in Nederland, voor de particulieren en grootverbruikers. Mastery is sinds 1997 te verkrijgen in Nederland, en sinds 2002 bij mij. Ik ben wel bij het begin geweest van Mastery in Nederland, want mijn toenmalige bazin is dit voer gaan importeren. Toen zij stopte met haar werkzaamheden (als fokster/pensionhoudster en importeur) ben ik verder gegaan met het verkopen van Mastery.

Ik bezorg met mijn eigen vervoer in Noord-Holland, en daarbuiten stuur ik bestellingen per post of pakketdienst.

Vanaf 1 september 2016 ga ik ook Marstall Premium Paardenvoeding erbij verkopen. Mijn passie voor paarden heeft zich uitgebreid...en ik sta volledig achter dit prachtige product!

Sinds april 2015 is mijn roedel dieren uitgebreid met een prachtige lieve friese ruin: Bliksem.