Mastery Hondenvoer

 
MASTERY HONDENVOER bestaat uit een complete lijn voor alle honden. De voeding van uw hond dient overeen te komen met zijn voedingsbehoeften. Deze varieren naar gelang het ras (klein, middelgroot, groot, zeer groot) en de activiteit (werkhond, jachthond, gezeldschapshond...) waarbij tevens rekening dient te worden gehouden met de evolutie van het dier gedurende zijn voornaamste levensfases. Met MASTERY kiest u een gezonde, uitgebalanceerde en zeer licht verteerbare voeding om elk teveel of tekort aan voedingsstoffen te voorkomen. Daarmee kunt u veel problemen voorkomen zoals: overmatig haaruitval, slechte/doffe vacht, darmproblemen, tandsteen, scheten laten, krabben/bijten/jeuk, etc...

Deze volwaardige voedingsmiddelen met een bijzonder lekkere geur en smaak bevatten vlees van eerste keus gevogelte (eend, kalkoen, kip)waar uw hond gedurende zijn hele leven van zal smullen. De kwaliteit van de gebruikte grondstoffen garandeert de hoge verteerbaarheid van onze SUPER PREMIUM, hetgeen resulteert in een klein volume van stevige, weinig geurende ontlasting.
Het drievoudige gezondheidsvoordeel dat eigen is aan de mastery voedingsmiddelen vormt het PROTECTION CONCEPT dat speciaal ontwikkeld werd door voedingsdeskundigen en dierenartsen.

BESTEL MASTERY DOG HIER!

Mastery Pro Adult Maintenance 20kg
(kiloprijs € 4,54)

Mastery PRO ADULT MAINTENANCE , zeer aantrekkelijk vanwege de natuurlijke kwaliteit van elke grondstof, is volledige voeding die perfect in balans is op het gebied van eiwitten, vetten, mineralen, vitaminen en sporenelementen. Deze voeding is speciaal samengesteld om uw honden die hun conditie in stand moeten houden of die weinig bewegen alle essentiële elementen te geven die hen een optimale conditie garanderen: Een verhoging van het vezelgehalte om een veilige vertering te garanderen. Gecombineerd met gematigde energie van de voeding zorgen de geselecteerde vezels ervoor dat het ideale gewicht van de hond met weinig beweging behouden wordt. Een verband tussen de essentiële vetzuren omega-3 en omega-6 in de dierlijke en plantaardige vetten, gecombineerd met koper en vitamine B3 en niacine zorgt ervoor dat de honden een gezonde huid en een glanzende vacht hebben.
€ 90,85
Mastery Adult Preference duck 12kg
(kiloprijs €6,05)
Mastery Adult Dog hondenvoer is een compleetvoeding voor uw uitgegroeide hond met een normale activiteit. De voeding zorgt ervoor dat uw hond alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft voor een gezond en vitaal leven. De voeding draagt bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht door de aanwezigheid van de essentiële vetzuren Omega 3 en Omega 6 in combinatie met koper en niacine. De juiste mineralen, vitaminen en sporenelementen zorgen voor een sterk gebit. Ook worden het uithoudingsvermogen, stofwisseling, de vitaliteit en de beweeglijkheid van uw hond ondersteund en wordt de ontlasting compact en reukarm.

Het unieke productieproces maakt dat de brokken van Mastery Adult Dog hondenvoer van een uitstekende kwaliteit zijn en dat een goede verteerbaarheid wordt gegarandeerd. De compleetvoeding wordt niet tot monobrokken geperst, er wordt louter inheems vlees gebruikt en alle vetten worden koud toegevoegd, gelijktijdig met de vitaminen en mineralen. Het voer wordt gemengd bij een temperatuur van 30 graden en bij het vullen van de zakken wordt de hoeveelheid zuurstof gereduceerd waardoor het voer op een natuurlijke wijze geconserveerd kan worden. Doordat de dierlijke vetten compleet blijven voelt de voeding niet droog aan, wat de smaak van het voer ten goede komt.
€ 72,65